Kunder

Bliv inspireret af eksempler på opgaver, som freelancejournalist Lise Blom har løst for magasiner, organisationer og virksomheder

Mit elskede køkkenredskab
En billedreportage til Samvirke med fem personer som viser og fortæller om deres favorit køkkenredskab. Det fortæller samtidig om deres forhold til mad. Jeg har udviklet ideen og fundet de fem cases. Fotograf Søren Zeuth har fotograferet.

Et spændende job er vigtigere end løn og ledertitler
Et otte siders tema i HK/Privatbladet 05/2011. Temaet handler om ambitioner og begynder på side 16 i bladet. Jeg har udviklet ideen og udarbejdet en webundersøgelse for medlemmer af HK/Privat.

Midtvejsevaluering af Benins Uddannelsesstrategi for 2006-2015
For Danida har jeg skrevet et dansk resume af Benins uddannelsesstrategi og en pressemeddelelse om resultaterne. Udgangspunktet er en næsten 100 sider lang rapport på fransk. Jeg har prioriteret rapportens konklusioner med fokus på anbefalingerne for, hvordan man arbejder videre konstruktivt.

Som journalist har jeg også udført opgaver for:
3F Sømændene, Behandlingscenter Brøndby, SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, Weekendavisen, HK/Handel, Børnefonden, Webmagasinet Forum/KVINFO, Folkeskolen, Kost – og Ernæringsforbundet, Danidas magasin Udvikling, Fagbladet for NNF’ere, Metal Ungdoms magasin MUM, LVU-Fagbladet, Valby Lokaludvalg, Social- og Sundhedsforvaltningen i Københavns Kommune, Væksthus Sjælland

Be Sociable, Share!